TPU 3D Printing Filament (Blue)

TPU 3D Printing Filament (Blue)
  • SKUModel: TS-3D-TPU-Blue

TIPARET:

Pastërtia 1.High: TPU është fleksibël, formë mund të ndryshohet me forcë të jashtme dhe të kërcej prapa, kur forca zhduket.
2.Strong Ashpërsia: Prodhuar për tolerancat shumë i ngushtë dhe një gamë të gjerë të temperaturës extruder, fortësi të lartë, duke e bërë për shtypjen e duhur, 3D, dhe më pak probleme extruder grykë.
Compatibility 3.High: Për të aplikohet në një shumëllojshmëri të printer 3D FDM, Makerbot, UP plus, Mendel, Prusa, seri, etj

përshkrim i produktit

Specifikim

material TPU (forca të lartë, por fleksibël.)
Ngjyrë blu
peshë 1kg (rreth 2.2 lbs)
diametër 1.75mm (Dimensional Saktësia +/- 0.03mm)
Nxjerrje Recommended / Nozzle Temperatura 220 ° C - 260 ° C
flluskë No flluskë
  • Pastërtia e lartë: TPU është fleksibël, formë mund të ndryshohet me forcë të jashtme dhe të kërcej prapa, kur forca zhduket.
  • Rezistencë të fortë: Prodhuar për tolerancat shumë i ngushtë dhe një gamë të gjerë të temperaturës extruder, fortësi të lartë, duke e bërë për shtypjen e duhur, 3D, dhe më pak probleme extruder grykë.
  • Compatibility lartë: Për të aplikohet në një shumëllojshmëri të printer 3D FDM, Makerbot, UP plus, Mendel, Prusa, seri, etj
  • Healthy: Të gjitha produktet kanë kaluar Direktivën RoHS, e bërë nga acidi 100% Polylactic.
  • Dendësia është i vogël dhe kjo është shumë më e lehtë dhe më ekonomike kur shtypje modele të mëdha.
  • Previous:
  • Next: