TPU 3D Printing Filament (Black)

TPU 3D Printing Filament (Black)
  • Modeli TS-TPU-Black

TIPARET:

Material: TPU.
Pesha e artikullit: 1KG / 2,20 paund
Diametri i artikullit: 1,75 milimetra
Temperatura e rekomanduar e nxjerrjes / hundës: 190 ° C - 220 ° C Temperatura e
rekomanduar e pllakës bazë / Shtrati i shtratit: Nuk nxehet / (20 - 70) ° C
Shkallë e ulët e tkurrjes dhe performon bukur mirë edhe kur shtypni modele më të mëdha.

përshkrim i produktit

Blerja Globale e Amazon

Më poshtë është situata e shitjeve të produkteve tona në Amazon. Nëse keni disa nevoja, mund të zgjidhni faqen përkatëse për blerje. Nëse keni kërkesa me vëllim të lartë, ju lutemi na kontaktoni, ne do t'ju ofrojmë çmime më të favorshme.

(Të gjitha produktet në faqen e internetit shiten globalisht)

Specifikim

material TPU (forca të lartë, por fleksibël.)
Ngjyrë e zezë
peshë 1kg (rreth 2.2 lbs)
diametër 1.75mm (Dimensional Saktësia +/- 0.03mm)
temperatura Print 190°C - 220°C (356°F - 410°F )
temperatura platformë 20°C -70°C
flluskë 100% pa-flluska
  • TPU është fleksibël, formë mund të ndryshohet me forcë të jashtme dhe të kërcej prapa, kur forca zhduket.
  • Dendësia është i vogël dhe kjo është shumë më e lehtë dhe më ekonomike kur shtypje modele të mëdha.
  • Prodhuar për tolerancat shumë i ngushtë dhe një gamë të gjerë të temperaturës extruder, duke e bërë për printim duhur 3D, dhe më pak probleme extruder grykë.
  • Eko-miqësore, tkurrje të ulët, forca të lartë dhe rezistencë të mirë.
  • Që do të aplikohen në një shumëllojshmëri të printer 3D FDM, Makerbot, UP plus, Mendel, Prusa, seri, etj
  • Previous:
  • Next: