Rreth Nesh - Tianse

Profili i kompanisë

Guangzhou Sanheng Teknologjia e informacionit Co, Ltd Si një nga prodhuesit profesional në botë me gamë të gjerë të konsumit printer dhe furnizimet e zyrës, ne krenohemi të madh në krijimin e produktet më të reja dhe funksionale. Nevojat Office janë të gjera dhe ne jemi të përkushtuar për të përmbushur të gjitha prej tyre.

markë Profile

TIANSE është markë kryesor i furnizimeve për zyre nën flamurin e Guangzhou Sanheng Teknologjia e informacionit Co, Ltd Ajo përmban kosto-efektivitetit, dizajn inovativ, ngjyra të pasura dhe zgjedhje të llojllojshme. markë TIANSE ka hyrë zyrtarisht në treg që nga viti 2014, i specializuar në konsumit shtypjen e zyrës, të cilat janë shitur në Tmall.com, JD.com dhe platforma të tjera e-commerce. Ajo është bërë me shpejtësi një markë e preferuar konsumit shtypjen furnizues në tregun e brendshëm e-commerce.

 Marka TIANSE ka gamën më të gjerë të linjave të produkteve në seri të shumëfishta, kryesisht duke mbuluar filamente printeri 3D materiale harxhuese për shtypje zyre, shkrimi zyre, pajisje zyre, produkte kulturore dhe krijuese, etj. Ju gjithmonë mund ta gjeni artikullin që dëshironi në TIANSE. Në 2016, produktet e markës TIANSE hynë zyrtarisht në tregun jashtë shtetit, duke shitur shumë mirë në shumë vende të botës për cilësi superiore, shërbim të mirë, shpërndarje të shpejtë dhe çmim konkurrues. Ata favorizohen shumë nga konsumatorët jashtë shtetit dhe siguruan me sukses një vend në tregun e huaj. Aktualisht, ajo ka më shumë se 80 shpërndarës të markave jashtë shtetit. TIANSE, me avantazhet e shkëlqyera teknike dhe superiore të shërbimit, ka ofruar me sukses shërbime për më shumë se një milion përdorues të ndërmarrjeve.

Kompania Hyrje

Guangzhou Sanheng Teknologjia e Informacionit Co, Ltd (këtu e tutje referuar si Sanheng Technology), e themeluar në 2007 dhe me seli në Guangzhou, është një ndërmarrje prodhuese profesionale e cila integron dizajnin, inovacionin, R&D, prodhimin, shitjet dhe shërbimet në tërësi. Sanheng Technology është pozicionuar kryesisht në fushën e konsumit gjithëpërfshirës të zyrave të korporatave. Në vitet e fundit, kompania ka zhvilluar seri dhe stile të ndryshme të furnizimeve të zyrës. Kategoritë e produkteve kryesisht mbulojnë fijet e printerit 3D, materiale shpenzuese për shtypje në zyrë, shkrimi për zyre, pajisje zyre, produkte kulturore dhe krijuese, etj

Me një bazë të prodhimit që mbulon 35.000 metra katror në Huizhou, pesë magazina të mëdha në Kinë me hapësirë ​​totale depo deri në 10.000 metra katrorë, 193 qendrave të shërbimit të klientit profesionale dhe më shumë se 2300 shitore bashkëpunues në mbarë vendin, kompania mund të garantojë të ofrimit të shpejtë dhe të përpiktë dhe të sigurojë konsumatorët me profesional dhe i vëmendshëm pas shitjes shërbimi, me të vërtetë e kuptuar shërbim me një ndalesë.

Avantazhet tona SEO

Fortë R & D Capability

Me një ekip profesional R & D, ne i japim rëndësi të madhe për risi dhe design. Ne vlerësojmë idetë kreative dhe po përpiqen për të bërë risi dhe përmirësime në produktet tona.

Cilësia Superior

Me përvojë të pasur të industrisë dhe procesin e kontrollit të rreptë të cilësisë, ne të përqëndrohet në atë që ne bëjmë dhe të bëjë zotim solemn për të siguruar klientët tanë të marrin vetëm produkte të cilësisë më të lartë.

Shërbim i mirë

Me zinxhirët e furnizimit të qëndrueshëm, koncepti të klientëve dhe një ekip profesional të shërbimit të klientit, ne të sigurojë të gjithë-gjithë dhe i vëmendshëm para-shitjes, në-shitje dhe pas-shitjen e shërbimeve për të gjithë klientët tanë të gjithë kohës.

Kultura jonë

ndershmëri

Fito-Fito

përgjegjësi

Efikasitet të lartë

risi

studim