Partnerët - Tianse

TIANSE GLOBAL Agjenti i kërkuar

Si një nga prodhuesit më profesionale të botës së konsumit shtypjen dhe furnizimet e zyrës , ne krenohemi të madh në ofrimin e më të përditësuar, produktet përkatëse zyra dhe shërbime. Nevojat Office janë të gjera dhe ne jemi të përkushtuar për të përmbushur të gjitha prej tyre. Për këtë arsye, ne jemi gjithmonë në kërkim për bashkëpunimet e biznesit me agjentë të gjithë botën. Ne ju ftojmë sinqerisht të jetë një nga anëtarët tanë në TIANSE Familje. Le të punojmë së bashku për shërbim më të mirë klientëve tanë dhe për të arritur sukses edhe më të madh!

Avantazhet Agent

Fortë R & D Capability

Me një ekip profesional R & D, ne i japim rëndësi të madhe për risi dhe design. Ne vlerësojmë idetë kreative dhe po përpiqen për të bërë risi dhe përmirësime në produktet tona.

Rich Përvoja Industry

Me përvojë më shumë se 10 vjet në industrinë e, ne të përqëndrohet në atë që ne bëjmë dhe kemi zhvilluar gamë të gjerë të shtypjes konsumit dhe furnizimet e zyrës në seri të ndryshme dhe stilet.

Angazhim për të cilësisë

Me procesin e rreptë QC dhe rigoroz në shtëpi testimin, ne kemi bërë angazhim solemn për të siguruar klientët tanë të marrin vetëm produkte të cilësisë më të lartë me çmime më të ulët të mundshme.

Ofrimit të shpejtë dhe të përpiktë

Me një bazë të prodhimit që mbulon 35.000 metra katrorë në Huizhou dhe 5 magazina të mëdha me hapësirë ​​për depo totale deri në 10.000 metra katrorë në Kinë, dorëzimi mund të garantohet brenda 48 orëve në qytetet e mëdha kineze.

All-rreth Shërbimi ndaj klientit

Me një ekip të shërbimit të klientit profesional, 193 qendra profesionale e shërbimit të klientit dhe 2.300 shitore bashkëpunuese në mbarë vendin, ne të sigurojë të gjithë-gjithë dhe përshtatur shërbimeve për të gjithë klientët tanë të gjithë kohës.

Besuar TIANSE Markë Vlera

Produktet TIANSE markë janë të favorizuar shumë nga të dy klientëve vendas dhe të huaj, dhe janë shitur shumë mirë në platformat e mëdha e-commerce si Tmall.com, JD.com dhe Amazon, etj Aktualisht, TIANSE ka më shumë se 80 agjentë markë të gjithë botën.

Supports Agent

New Mbështetje Zhvillimi i Produktit

Prioritet Mbështetje Pa pagesë Shembull

Promotional Gifts Markë Mbështetje

Mbështetje Internet Marketing Promovimi

Mbështetjes Rajonale e klientit

Markë Modele Full Mbështetje

Agjenti profesionale Mbështetje Shitës

Teknik profesional dhe pas shitjes

Agent Kualifikimet

njohja e plotë e kulturës TIANSE korporatave, filozofinë e biznesit dhe strategjinë e zhvillimit; Gatishmëria e fortë për të bashkëpunuar me TIANSE për të bërë biznes një sukses.

    Një kompani e regjistruar në zonën lokale me pikat e forta të caktuara të biznesit dhe kredencialet.

burimet relativisht të qëndrueshme të konsumatorëve dhe zhvillimin e qëndrueshëm të biznesit.

Strong aftësia operacion marketingu në zonën lokale me reputacion të mirë të biznesit.

Join TIANSE tani!

Ne ju ftojmë sinqerisht të jetë një nga anëtarët tanë në TIANSE Familje. TIANSE do të jetë partneri juaj të mirë. Le të luftojmë së bashku për sukses më të madh të biznesit dhe të frytshme rezultate të favorshme.