TPU 3D Printing filamén (Blue)

TPU 3D Printing filamén (Blue)
  • SKUModel: TS-3D-TPU-Blue

FITUR:

1.High purity: TPU anu fléksibel, bentukna bisa dirobah ku gaya luar sarta bounce deui nalika kakuatan nu disappears.
2.Strong kateguhan: dijieun pikeun tolerances pisan kedap sarta rentang hawa extruder lega, teu karasa luhur, sahingga pikeun percetakan 3D smoother, sarta masalah extruder nozzle pangsaeutikna.
3.High kasaluyuan: Ka diterapkeun pikeun rupa-rupa printer FDM 3D, Makerbot, nepi tambah, Mendel, Prusa, runtuyan, jsb

Panjelasan Produk

spésifikasi

material TPU (kakuatan High tapi fléksibel.)
warna biru
beurat 1kg (kira 2.2 lbs)
Diameter 1.75mm (akurasi dimensi +/- 0.03mm)
Disarankeun Tonjolan / nozzle Suhu 220 ° C - 260 ° C
nu melendung Taya gelembung
  • Tinggi purity: TPU anu fléksibel, bentukna bisa dirobah ku gaya luar sarta bounce deui nalika kakuatan nu disappears.
  • Kateguhan kuat: dijieun pikeun tolerances pisan kedap sarta rentang hawa extruder lega, teu karasa luhur, sahingga pikeun percetakan 3D smoother, sarta masalah extruder nozzle pangsaeutikna.
  • Kasaluyuan tinggi: Ka diterapkeun pikeun rupa-rupa printer FDM 3D, Makerbot, nepi tambah, Mendel, Prusa, runtuyan, jsb
  • Sehat: Kabéh produk geus lulus RoHS diréktif, anu dijieun ku 100% asam polylactic.
  • Kapadetan anu leutik sarta eta loba torek na langkung ekonomis nalika percetakan model nu leuwih gede.








  • Saméméhna:
  • Hareup: