TPU 3D මුද්රණ සූතිකා (නිල්)

TPU 3D මුද්රණ සූතිකා (නිල්)
  • SKUModel: TS-3D-TPU-Blue

විශේෂාංග:

1.dhuwur Purity: TPU iku fleksibel, wangun bisa diganti dening pasukan njaba lan seger maneh nalika pasukan katon.
2.Strong kateguhan: Diprodhuksi kanggo Pn banget nyenyet lan sawetara suhu extruder sudhut, atose dhuwur, kanggo nggawe printing 3D permukaané, lan masalah extruder nozzle kurang.
3.High Compatibility: Kanggo Applied kanggo macem-macem printer FDM 3D, Makerbot, UP plus, Mendel, Prusa, seri, etc.

නිෂ්පාදනය විස්තරය

පිරිවිතර

ද්රව්ය TPU (මහා ශක්තිය නමුත් නම්යශීලී.)
වර්ණ නිල්
සිරුරේ බර කිලෝග්රෑම් 1 (ආසන්න වශයෙන් 2.2 රාත්තල්)
විෂ්කම්භය 1.75mm (මාන නිරවද්යතාවය +/- 0.03mm)
නිර්දේශ pickling කාරකය / තුණ්ඩ උෂ්ණත්වය 220 ° C - 260 ° C
බුබුල Ora gelembung
  • High Purity: TPU iku fleksibel, wangun bisa diganti dening pasukan njaba lan seger maneh nalika pasukan katon.
  • Kateguhan kuwat: Diprodhuksi kanggo Pn banget nyenyet lan sawetara suhu extruder sudhut, atose dhuwur, kanggo nggawe printing 3D permukaané, lan masalah extruder nozzle kurang.
  • Compatibility dhuwur: Kanggo Applied kanggo macem-macem printer FDM 3D, Makerbot, UP plus, Mendel, Prusa, seri, etc.
  • Sehat: Kabeh produk wis liwati RoHS Directive, digawe dening 100% asam polylactic.
  • ඝනත්වය කුඩා වන අතර විශාල ආකෘති මුද්රණය කරන විට එය බොහෝ වඩාත් සැහැල්ලු හා ආර්ථිකමය.








  • පසුගිය:
  • ඊළඟ: