Prakawis kita - Tianse

Gambar Company

Guangzhou Informasi Sanheng Technology Co., Ltd. Minangka salah siji saka Produsèn profesional ing donya karo sawetara palng Consumables printer lan Penyetor kantor, kita njupuk gedhe bangga ing nggawe produk paling inovatif lan fungsi. Kabutuhan Kantor sing ekstensif lan kita setya patemon kabeh mau.

Brand riwayat

TIANSE punika account utama Penyetor kantor ing banner saka Guangzhou Sanheng Informasi Teknologi Co., Ltd. Iku fitur biaya-efektifitas, rancangan inovatif, werna sugih lan warna pilihanipun. TIANSE account wis resmi mlebet pasar wiwit 2014, sing spesialisasine ing Consumables printing kantor, kang didol ing Tmall.com, JD.com lan platform e-commerce liyane. Iku wis cepet dadi account printing Consumables supplier disenengi ing pasar e-commerce domestik.

probiz-map

 Account TIANSE wis sawetara palng garis produk ing macem-macem seri, utamané panutup kantor Consumables printing ,kantor nulis ,peralatan kantor , budaya lan produk Creative , etc. Sampeyan bisa tansah golek item sing pengin ing TIANSE. Ing 2016, TIANSE produk account resmi mlebet pasar jaban rangkah, sade banget uga ing akèh negara ing donya kanggo kualitas unggul, becik, layang cepet lan competitive price. Lagi Highly di senengi dening konsumen jaban rangkah lan kasil ngamanake panggonan ing pasar jaban rangkah. Saiki, wis luwih saka 80 distributor account jaban rangkah. TIANSE, karo kaluwihan layanan technical lan unggul banget, wis kasil kasedhiya layanan kanggo luwih saka siji yuta kedhaftar perusahaan.

Pambuka Company

Guangzhou Informasi Sanheng Technology Co., Ltd. (hereinafter diarani minangka Sanheng Teknologi), ditetepake ing taun 2007 lan kantor pusaté ing Guangzhou, iku perusahaan Pabrik profesional kang nyawiji desain, inovasi, R & D, produksi, dodolan lan layanan minangka kabèh. Sanheng Teknologi utamané dipanggonke ing lapangan konsumsi lengkap kantor perusahaan. Ing taun anyar, perusahaan wis dikembangaké seri beda lan gaya perlengkapan kantor. Ing kategori produk utamané nutupi Consumables printing kantor, kantor nulis, peralatan kantor, produk budaya lan kreatif, etc.

Kanthi basa produksi panutup 35,000 kothak meter ing Huizhou, limang warehouses gedhe ing China karo total papan mining 10.000 meter persegi, 193 pusat layanan customer profesional lan luwih saka 2,300 cedhak pengusaha negoro, perusahaan bisa njamin layang cepet lan pas wektune lan nyedhiyani pelanggan karo layanan profesional lan nimbang sawise-sales, saestu sadhar layanan siji-mandeg.

Kaluwihan kita

R kuwat & D kemampuan

Karo tim R & D profesional, kita masang wigati kanggo inovasi lan desain. We Value gagasan kreatif lan diunggahake kanggo nggawe inovasi lan dandan ing produk kita.

Quality Superior

Karo pengalaman industri sugih lan proses kontrol kualitas ketat, kita fokus ing apa kita apa lan nggawe prasetya serius kanggo mesthekake kita pelanggan mung nampa produk kualitas.

Good Service

Kanthi sumber rentengan stabil, konsep customer-oriented lan tim layanan customer profesional, kita nyedhiyani kabeh-mubeng lan nimbang wis sale, ing-sale lan layanan sawise-sale kanggo kabeh kita pelanggan kabeh wektu.

Budaya kita

integritas

Win-Win

Tanggung jawabe

Efisiensi tinggi

inovasi

Study