Prakawis kita - Tianse

Gambar Company

Guangzhou Informasi Sanheng Technology Co., Ltd. Minangka salah siji saka Produsèn profesional ing donya karo sawetara palng Consumables printer lan Penyetor kantor, kita njupuk gedhe bangga ing nggawe produk paling inovatif lan fungsi. Kabutuhan Kantor sing ekstensif lan kita setya patemon kabeh mau.

Brand riwayat

TIANSE punika account utama Penyetor kantor ing banner saka Guangzhou Sanheng Informasi Teknologi Co., Ltd. Iku fitur biaya-efektifitas, rancangan inovatif, werna sugih lan warna pilihanipun. TIANSE account wis resmi mlebet pasar wiwit 2014, sing spesialisasine ing Consumables printing kantor, kang didol ing Tmall.com, JD.com lan platform e-commerce liyane. Iku wis cepet dadi account printing Consumables supplier disenengi ing pasar e-commerce domestik.

probiz-map

 TIANSE brand has the widest range of product lines in multiple series, mainly covering office printing consumables,office stationery,office equipment, cultural and creative products, etc. You can always find the item you want in TIANSE. In 2016, TIANSE brand products formally entered the overseas market, selling very well in many countries worldwide for the superior quality, good service, fast delivery and competitive price. They are highly favored by overseas consumers and successfully secured a place in the overseas market. Currently, it has more than 80 brand distributors overseas. TIANSE, with its excellent technical and superior service advantages, has successfully provided services for more than one million enterprise users.

Pambuka Company

Guangzhou Informasi Sanheng Technology Co., Ltd. (hereinafter diarani minangka Sanheng Teknologi), ditetepake ing taun 2007 lan kantor pusaté ing Guangzhou, iku perusahaan Pabrik profesional kang nyawiji desain, inovasi, R & D, produksi, dodolan lan layanan minangka kabèh. Sanheng Teknologi utamané dipanggonke ing lapangan konsumsi lengkap kantor perusahaan. Ing taun anyar, perusahaan wis dikembangaké seri beda lan gaya perlengkapan kantor. Ing kategori produk utamané nutupi Consumables printing kantor, kantor nulis, peralatan kantor, produk budaya lan kreatif, etc.

Kanthi basa produksi panutup 35,000 kothak meter ing Huizhou, limang warehouses gedhe ing China karo total papan mining 10.000 meter persegi, 193 pusat layanan customer profesional lan luwih saka 2,300 cedhak pengusaha negoro, perusahaan bisa njamin layang cepet lan pas wektune lan nyedhiyani pelanggan karo layanan profesional lan nimbang sawise-sales, saestu sadhar layanan siji-mandeg.

Kaluwihan kita

R kuwat & D kemampuan

Karo tim R & D profesional, kita masang wigati kanggo inovasi lan desain. We Value gagasan kreatif lan diunggahake kanggo nggawe inovasi lan dandan ing produk kita.

Quality Superior

Karo pengalaman industri sugih lan proses kontrol kualitas ketat, kita fokus ing apa kita apa lan nggawe prasetya serius kanggo mesthekake kita pelanggan mung nampa produk kualitas.

Good Service

Kanthi sumber rentengan stabil, konsep customer-oriented lan tim layanan customer profesional, kita nyedhiyani kabeh-mubeng lan nimbang wis sale, ing-sale lan layanan sawise-sale kanggo kabeh kita pelanggan kabeh wektu.

Budaya kita

integritas

Win-Win

Tanggung jawabe

Efisiensi tinggi

inovasi

Study