Nepangkeun - Tianse

Profil Perusahaan

Guangzhou Émbaran Sanheng Téhnologi Co., Ltd. Salaku salah sahiji produsén profésional di dunya jeung rentang widest of consumables printer jeung suplai kantor, urang butuh kareueus hébat dina nyieun produk paling inovatif tur fungsional. Kaperluan kantor anu éksténsif jeung kami committed kana pasamoan sakabéh éta.

brand Propil

TIANSE teh merk utama suplai kantor dina kaayaan banner of Guangzhou Sanheng Émbaran Téhnologi Co., Ltd. Ieu ciri ongkos-efektivitas, desain inovatif, kelir euyeub tur rupa-rupa pilihan. TIANSE brand geus sacara resmi diasupkeun pasaran saprak 2014, specializing di consumables percetakan kantor, nu dijual di Tmall.com, JD.com tur platform e-commerce lianna. Eta geus gancang jadi brand percetakan consumables supplier pikaresep di pasar e-commerce domestik.

probiz-peta

 TIANSE brand has the widest range of product lines in multiple series, mainly covering office printing consumables,office stationery,office equipment, cultural and creative products, etc. You can always find the item you want in TIANSE. In 2016, TIANSE brand products formally entered the overseas market, selling very well in many countries worldwide for the superior quality, good service, fast delivery and competitive price. They are highly favored by overseas consumers and successfully secured a place in the overseas market. Currently, it has more than 80 brand distributors overseas. TIANSE, with its excellent technical and superior service advantages, has successfully provided services for more than one million enterprise users.

Perkenalan parusahaan

Guangzhou Émbaran Sanheng Téhnologi Co., Ltd. (hereinafter disebut Sanheng Téhnologi), ngadeg di 2007 sarta kantor pusatna di Guangzhou, mangrupakeun perusahaan pabrik profésional nu integrates desain, inovasi, R & D, produksi, jualan na jasa sakabéhna. Sanheng Téhnologi utamana diposisikan dina widang konsumsi komprehensif kantor perusahaan. Dina taun anyar, pausahaan geus ngembangkeun runtuyan béda jeung gaya di suplai kantor. Kategori produk utamana nutupan consumables percetakan kantor, kantor tulis, alat-alat kantor, produk budaya jeung kreatif, jsb

Ku basa produksi ngawengku 35.000 méter pasagi di Huizhou, lima gudang badag di Cina jeung total spasi gudang nepi ka 10.000 méter pasagi, 193 puseur layanan palanggan profésional sarta leuwih ti 2.300 toko koperasi nasional, pausahaan bisa ngajamin pangiriman saum sareng pas waktuna sarta méré konsumén jeung layanan profésional sarta considerate sanggeus-jualan, sabenerna merealisasikan jasa hiji-eureun.

Kaunggulan kami

Sunda kuat & D kamampuhan

Ku tim R & D profésional, urang ngagantelkeun pentingna gede inovasi jeung desain. Wajar we pamanggih kreatif sarta striving nyieun inovasi sarta perbaikan dina produk urang.

Quality punjul

Kalawan pangalaman Industri euyeub tur prosés kadali kualitas ketat, urang difokuskeun naon urang ngalakukeun tur nyieun komitmen solemn pikeun mastikeun konsumén urang ukur narima produk kualitas pangluhurna.

alus Service

Kalawan Ranté suplai stabil, konsép customer-berorientasi sarta tim layanan palanggan profésional, urang nyadiakeun sagala-sabudeureun tur considerate pre-diobral, dina-diobral jeung jasa saatos-diobral ka sadaya konsumén urang sadaya waktu.

Budaya urang

kajembaran ati

Win-win

tanggung jawab

Kekecapan tinggi

nepungan

diajar