Компатибилен BK / C / Y / M копирни тонер TN270 за Брат копирни HL3040CN / 3070CW / MFC9010CN / 9120CN / 9320CW / DC9010CN

Компатибилен BK / C / Y / M копирни тонер TN270 за Брат копирни HL3040CN / 3070CW / MFC9010CN / 9120CN / 9320CW / DC9010CN
  • Модел TS-TN270

КАРАКТЕРИСТИКИ:

1. компатибилни печатари: БРАТ HL3040CN / 3070CW / MFC9010CN / 9120CN / 9320CW / DC9010CN;
2. Печатењето добра како оригиналот OEM касети, но цената помалку;
3. Висок принос страница, може да печати околу БК 2200; CYM 1.400 страници;

Опис на производот

спецификација

OEM законик брат TN270
боја BK / C / Y / M
Страници за печатење BK 2200; CYM 1400
Модели на кои се  БРАТ HL3040CN / 3070CW / MFC9010CN / 9120CN / 9320CW / DC9010CN
  • Компатибилни печатари: БРАТ HL3040CN / 3070CW / MFC9010CN / 9120CN / 9320CW / DC9010CN;
  • Печатењето добра како оригиналот OEM касети, но цената помалку;
  • Висок принос страница, може да печати околу БК 2200; CYM 1.400 страници;
  • Сигурен перформанси за производство на врвни резултати на брилијантна боја и читливи печатење;
  • Безгрижно гаранција и 24 * 7 професионална поддршка на корисниците на обезбедување techinical решенија.

  • Претходно:
  • Следно: