Партнери - Tianse

TIANSE GLOBAL агент БАРАМ

Како еден од професионални производители на светот потрошен материјал за печатење и канцелариски материјали , ние се голема гордост во обезбедување на повеќето ажурирани, релевантни канцеларија производи и услуги. Потреби канцеларија се обемни и ние сме посветени на исполнувањето на сите од нив. Според тоа, ние секогаш се гледа за бизнис соработки со агенти низ целиот свет. Ние искрено Ве покануваме да биде еден од нашите членови во TIANSE семејство. Дозволете ни да работат заедно за да се подобри услуги на нашите клиенти и да се постигне уште поголем успех!

агент Предности

Силен R & D способност

Со професионална R & D тим, ние придаваат големо значење на иновации и дизајн. Ние го цениме креативни идеи и се стремиме да се направи иновации и подобрувања на нашите производи.

Богато искуство индустрија

Со повеќе од 10 години искуство во индустријата, ќе се фокусира на она што го правиме и се развија на најширокиот спектар на печатење потрошни материјали и канцелариски материјали во различни серии и стилови.

Посветеност на квалитетот

Со строга КК процес и ригорозни тестирање во куќата, ние се направи свечена обврска да се обезбеди на нашите клиенти добиваат само со највисок квалитет на производи со најниски можни цени.

Брза и навремена испорака

Со производствена база опфаќа 35.000 квадратни метри во Huizhou и 5 големи магацини со вкупна магацински простор до 10.000 квадратни метри во Кина, доставувањето може да се гарантира во рок од 48 часа во големите кинески градови.

Сите околу за услуги на клиентите

Со професионален тим за услуги на клиентите, 193 професионални услуги на клиентите центри и 2.300 места за соработка на национално ниво, ние ги обезбеди сите наоколу и кориснички услуги на сите наши клиенти во секое време.

TIANSE доверлив бренд вредност

TIANSE бренд производи се високо фаворизирана од страна на домашни и странски клиенти, и се продаваат многу добро и во големи платформи за е-трговија, како Tmall.com, JD.com и Amazon, итн Во моментов, TIANSE има повеќе од 80 бренд агенти низ целиот свет.

агент Поддржува

Нови за поддршка на развој на производот

Приоритет за поддршка Бесплатен примерок

Промотивна Подароци Бренд Поддршка

Поддршка интернет маркетинг Промоција

Регионална ресурси за поддршка на корисниците

Комплетна бренд модели за поддршка

Професионален агент продавач поддршка

Професионални технички и по-продажна поддршка

агент квалификации

Целосно признавање на TIANSE корпоративна култура, бизнис филозофија и стратегија за развој; Силна волја да соработуваат со TIANSE да се направи бизнис успех.

    Регистрирана компанија во локалната област со одредени бизнис предности и ингеренциите.

Релативно стабилна клиент ресурси и одржлив развој на бизнисот.

Силна способност маркетинг операција во локалната област со добар бизнис репутација.

Зачлени TIANSE сега!

Ние искрено Ве покануваме да биде еден од нашите членови во TIANSE семејство. TIANSE ќе биде вашиот најдобар партнер. Дозволете ни да се борат заедно за поголем успех во бизнисот и плодна понудената резултати.


WhatsApp Online Chat !