Компатибилен Црното копирни тонер за Брат TN2480 копирни HLL2375DW / DCPL2250DW / MFCL2750DW / HL2386DW / L2385DW / L2370DN /

Компатибилен Црното копирни тонер за Брат TN2480 копирни HLL2375DW / DCPL2250DW / MFCL2750DW / HL2386DW / L2385DW / L2370DN /
  • Модел TS-TN2480

КАРАКТЕРИСТИКИ:

1. компатибилни печатари: БРАТ HLL2375DW / DCPL2250DW / MFCL2750DW / HL2386DW / L2385DW / L2370DN / L2351DW / L2350DW;
2. Печатењето добра како оригиналот OEM касети, но цената помалку;
3. Висок принос страница, може да печати околу 3000 страници;

Опис на производот

спецификација

OEM законик брат TN2480
боја црна
Страници за печатење 3000
Модели на кои се  БРАТ HLL2375DW / DCPL2250DW / MFCL2750DW / HL2386DW / L2385DW / L2370DN / L2351DW / L2350DW
  • Компатибилни печатари: БРАТ HLL2375DW / DCPL2250DW / MFCL2750DW / HL2386DW / L2385DW / L2370DN / L2351DW / L2350DW;
  • Печатењето добра како оригиналот OEM касети, но цената помалку;
  • Висок принос страница, може да печати околу 3000 страници;
  • Сигурен перформанси за производство на врвни резултати на брилијантна боја и читливи печатење;
  • Безгрижно гаранција и 24 * 7 професионална поддршка на корисниците на обезбедување techinical решенија.
  • Претходно:
  • Следно:

  • WhatsApp Online Chat !