Cocog BK / C / Y / M Copier Toner TN270 pikeun Brother Copier HL3040CN / 3070CW / MFC9010CN / 9120CN / 9320CW / DC9010CN

Cocog BK / C / Y / M Copier Toner TN270 pikeun Brother Copier HL3040CN / 3070CW / MFC9010CN / 9120CN / 9320CW / DC9010CN
  • Model: TS-TN270

FITUR:

1. printer cocog: lanceukna HL3040CN / 3070CW / MFC9010CN / 9120CN / 9320CW / DC9010CN;
2. Printout sakumaha alus sakumaha cartridges OEM aslina, tapi ongkos kirang;
3. ngahasilkeun kaca High, bisa nyitak ngadeukeutan BK 2200; CYM 1400 kaca;

Panjelasan Produk

spésifikasi

Kode OEM adi TN270
warna BK / C / Y / M
Kaca diprint BK 2200; CYM 1400
Models lumaku  Adi HL3040CN / 3070CW / MFC9010CN / 9120CN / 9320CW / DC9010CN
  • printer cocog: lanceukna HL3040CN / 3070CW / MFC9010CN / 9120CN / 9320CW / DC9010CN;
  • Printout sakumaha alus sakumaha cartridges OEM aslina, tapi ongkos kirang;
  • ngahasilkeun kaca tinggi, bisa nyitak ngadeukeutan BK 2200; CYM 1400 kaca;
  • kinerja dipercaya pikeun ngahasilkeun hasil luhung tina warna cemerlang sarta percetakan kabaca;
  • Salempang bébas jaminan na 24 * 7 rojongan customer profésional nyadiakeun solusi techinical.





  • Saméméhna:
  • Hareup: