• 3D вжарено решение
  Време на мислењето: Јан-02-2019

  TIANSE едно решение за 3D печатење вжарено Како еден од професионални производители на 3D печатач нишки на зборот, TIANSE обезбедува висок квалитет, со високи перформанси 3D печатење нишки и прилагодени решенија за своите клиенти. Имаме широк спектар на 1.75mm нишки 3D печатач како Pla, на Pla ... Прочитај повеќе »

 • Криејтив Канцелариски решение
  Време на мислењето: Март-16-2017

  Со подобрување на животниот стандард на луѓето и унапредување на концептот на потрошувачката на луѓето, модерен канцелариски работници имаат повисоки барања за она што го јаде, што тие го носат и она што тие ги користат. Канцелариски материјал, како суштински дел од секојдневниот канцеларија живот, игра многу значајна улога во т ... Прочитај повеќе »

 • Консумативи за принтери решение
  Време на мислењето: Март-12-2017

  Како еден од професионални производители на консумативи за принтери во светот, TIANSE е специјализирана за печатач тонер касети / тонер Кит, копир тонер касети / тонер комплет, мастило касети, 3D влакно печатач, рефил тонер, лента касети, ленти етикета, термо панделки пренос и сл . Еден-Стоп Па ... Прочитај повеќе »