Ngahubungan Us - Tianse

alamat

Kamar 15E, Rongde Internasional Plaza Blok A, Henggang Street, Longgang District, Shenzhen, Cina.

Surélék

walker@sanhengkeji.com

telepon

Support: 0086-15302729451

jam

Senén-Jumaah: 9 enjing ka 6pm

Sabtu: 10am mun 2pm

Minggu: Ditutup