Partners - Tianse

TIANSE GLOBAL AGENT WANTED

Minangka salah siji saka manufaktur profesional ing donya Consumables printing lan Penyetor kantor , kita njupuk gedhe bangga ing nyediakake paling dianyari, produk lan layanan kantor cocog. Kabutuhan Kantor sing ekstensif lan kita setya patemon kabeh mau. Empu, kita tansah looking metu kanggo collaborations bisnis karo agen donya. We Sincerely ngajak sampeyan dadi siji kita anggota ing TIANSE Family. Ayo kita bisa bebarengan kanggo layanan luwih kita pelanggan lan kanggo entuk sukses malah luwih!

agen Kaluwihan

R kuwat & D kemampuan

Karo tim R & D profesional, kita masang wigati kanggo inovasi lan desain. We Value gagasan kreatif lan diunggahake kanggo nggawe inovasi lan dandan ing produk kita.

Pengalaman Industry sugih

Karo pengalaman luwih saka 10 taun ing industri, kita fokus ing apa kita apa lan wis dikembangaké sawetara palng Printing Consumables lan Penyetor kantor ing seri beda lan gaya.

Prasetya Quality

Kanthi proses QC ketat lan kaku testing in-house, kita wis prasetya serius kanggo mesthekake kita pelanggan mung nampa produk kualitas karo prices paling bisa.

Fast lan Punctual Delivery

Kanthi basa produksi panutup 35,000 kothak meter ing Huizhou lan 5 warehouses gedhe karo total mining papan 10.000 meter persegi ing China, layang bisa dijamin ing 48 jam ing kutha-kutha utama Cina.

Kabeh-watara Customer Service

Karo tim layanan customer profesional, 193 pusat layanan customer profesional lan 2,300 toko pengusaha negoro, kita nyedhiyani kabeh-mubeng lan selaras layanan kanggo kabeh kita pelanggan kabeh wektu.

Dipercaya TIANSE Value Brand

TIANSE produk account sing Highly di senengi dening loro pelanggan domestik lan jaban rangkah, lan didol banget uga ing platform e-commerce utama kaya Tmall.com, JD.com lan Amazon, etc. Saiki, TIANSE wis luwih saka 80 agen dunya account.

Ndhukung Agent

New Support Product Development

Prioritas Free Sample Support

Promotional Gifts Brand Support

Dhukungan Promotion Internet Marketing

Dhukungan Resource Customer Regional

Full Model Brand Support

Agent Professional Salesman Support

Professional Technical & Sawise-sales support

agen Sarat

pangenalan Full budaya perusahaan TIANSE, filsafat bisnis lan strategi pembangunan; pejah kuwat kanggo kerjo bareng karo TIANSE kanggo nggawe bisnis sukses.

    A perusahaan kedhaftar ing wilayah lokal karo kekiyatan bisnis tartamtu lan Diverifikasi.

sumber customer relatif stabil lan pembangunan bisnis.

Kuwat kemampuan operasi marketing ing wilayah lokal karo reputasi apik bisnis.

Join TIANSE Saiki!

We Sincerely ngajak sampeyan dadi siji kita anggota ing TIANSE Family. TIANSE bakal partner paling. Ayo kita perang bebarengan kanggo sukses bisnis luwih lan asil menang-menang kang migunani.