Compatible Black Toner fishekë 507A (CE400A) për HP Printer HP M551n / M551dn / M551xh

Compatible Black Toner fishekë 507A (CE400A) për HP Printer HP M551n / M551dn / M551xh
  • Modeli TS-CE400A

TIPARET:

1. printera pajtueshme: HP 507A (CE400A) HP M551n / M551dn / M551xh;
2. Botimi aq i mirë sa fishekë origjinale OEM, por me kosto më pak;
3. faqe të jepnin të lartë, mund të shtypura rreth 7000 faqe;
4. performanca të besueshme për të prodhuar rezultate të shkëlqyer të ngjyrës shkëlqyer dhe shtypje të lexueshme;

përshkrim i produktit

Specifikim

Kodi OEM HP 507A (CE400A)
Ngjyrë e zezë
Pages Printable 7000
Modelet e aplikueshme  HP M551n / M551dn / M551xh
  • printera pajtueshme: HP 507A (CE400A) HP M551n / M551dn / M551xh;
  • Printuar aq i mirë sa fishekë origjinale OEM, por me kosto më pak;
  • High faqe jepnin, mund të shtypura rreth 7000 faqe;
  • punën e të besueshme për të prodhuar rezultate të shkëlqyer të ngjyrës shkëlqyer dhe shtypje të lexueshme;
  • Worry pa garanci dhe 24 * 7 mbështetje profesionale të konsumatorëve duke ofruar zgjidhje techinical.


  • Previous:
  • Next: