Compatible Black Toner fishekë 37A (CF237A) për HP Printer HP LaserJet Enterprise MFP M631 / M632 / M633 /

Compatible Black Toner fishekë 37A (CF237A) për HP Printer HP LaserJet Enterprise MFP M631 / M632 / M633 /
  • Modeli TS-CF237A

TIPARET:

1. printera pajtueshme: HP 37A (CF237A) HP LaserJet Enterprise MFP M631, M632, M633 / HP LaserJet Enterprise M607, M608, M610;
2. Botimi aq i mirë sa fishekë origjinale OEM, por me kosto më pak;
3. faqe të jepnin të lartë, mund të shtypura rreth 11001 faqe;

përshkrim i produktit

Specifikim

Kodi OEM HP 37A (CF237A)
Ngjyrë e zezë
Pages Printable 11001
Modelet e aplikueshme  HP LaserJet Enterprise MFP M631, M632, M633 /
  • printera pajtueshme: HP 37A (CF237A) HP LaserJet Enterprise MFP M631, M632, M633 /
  • HP LaserJet Enterprise M607, M608, M610;
  • Printuar aq i mirë sa fishekë origjinale OEM, por me kosto më pak;
  • High faqe jepnin, mund të shtypura rreth 11001 faqe;
  • punën e të besueshme për të prodhuar rezultate të shkëlqyer të ngjyrës shkëlqyer dhe shtypje të lexueshme;
  • Worry pa garanci dhe 24 * 7 mbështetje profesionale të konsumatorëve duke ofruar zgjidhje techinical.


  • Previous:
  • Next: