Компатибилен Black тонер кертриџ 507A (CE400A) за HP принтер HP M551n / M551dn / M551xh

Компатибилен Black тонер кертриџ 507A (CE400A) за HP принтер HP M551n / M551dn / M551xh
  • Модел TS-CE400A

КАРАКТЕРИСТИКИ:

1. компатибилни печатари: HP 507A (CE400A) HP M551n / M551dn / M551xh;
2. Печатењето добра како оригиналот OEM касети, но цената помалку;
3. Висок принос страница, може да печати околу 7000 страници;
4. Сигурен перформанси за производство на врвни резултати на брилијантна боја и читливи печатење;

Опис на производот

спецификација

OEM законик HP 507A (CE400A)
боја црна
Страници за печатење 7000
Модели на кои се  HP M551n / M551dn / M551xh
  • Компатибилни печатари: HP 507A (CE400A) HP M551n / M551dn / M551xh;
  • Печатењето добра како оригиналот OEM касети, но цената помалку;
  • Висок принос страница, може да печати околу 7000 страници;
  • Сигурен перформанси за производство на врвни резултати на брилијантна боја и читливи печатење;
  • Безгрижно гаранција и 24 * 7 професионална поддршка на корисниците на обезбедување techinical решенија.


  • Претходно:
  • Следно: