Compatible Black Toner fishekë 90A (CE390A) për HP Printer HP 600 M602n / M602dn / M602x / 600 M601n / M601dn / M603n / M603dn /

Compatible Black Toner fishekë 90A (CE390A) për HP Printer HP 600 M602n / M602dn / M602x / 600 M601n / M601dn / M603n / M603dn /
  • Modeli TS-CE390A

TIPARET:

1. printera pajtueshme: HP 90a (CE390A) HP 600 M602n / M602dn / M602x / 600 M601n / M601dn / M603n / M603dn /
HP M4555 / M4555h / M4555fskm / M4555f MFP;
2. Botimi aq i mirë sa fishekë origjinale OEM, por me kosto më pak;
3. faqe të jepnin të lartë, mund të shtypura rreth 10000 faqe;

përshkrim i produktit

Specifikim

Kodi OEM HP 90A (CE390A)
Ngjyrë e zezë
Pages Printable 10000
Modelet e aplikueshme  HP 600 M602n / M602dn / M602x / 600 M601n / M601dn / M603n / M603dn /
HP M4555 / M4555h / M4555fskm / M4555f MFP
  • printera Compatible: HP 90A (CE390A) HP 600 M602n / M602dn / M602x / 600 M601n / M601dn / M603n / M603dn /
  • HP M4555 / M4555h / M4555fskm / M4555f MFP;
  • Printuar aq i mirë sa fishekë origjinale OEM, por me kosto më pak;
  • High faqe jepnin, mund të shtypura rreth 10000 faqe;
  • punën e të besueshme për të prodhuar rezultate të shkëlqyer të ngjyrës shkëlqyer dhe shtypje të lexueshme;
  • Worry pa garanci dhe 24 * 7 mbështetje profesionale të konsumatorëve duke ofruar zgjidhje techinical.


  • Previous:
  • Next: