Компатибилен Црното копирни тонер MLTD707S за Samsung копирни SLK2200 / 2200ND

Компатибилен Црното копирни тонер MLTD707S за Samsung копирни SLK2200 / 2200ND
  • Модел TS-707S

КАРАКТЕРИСТИКИ:

1. компатибилни печатари: SAMSUNG SLK2200 / 2200ND;
2. Печатењето добра како оригиналот OEM касети, но цената помалку;
3. Висок принос страница, може да печати околу 6.000 страници;

Опис на производот

спецификација

OEM законик Samsung MLTD707S
боја црна
Страници за печатење 6000
Модели на кои се  SAMSUNG SLK2200 / 2200ND
  • Компатибилни печатари: SAMSUNG SLK2200 / 2200ND;
  • Печатењето добра како оригиналот OEM касети, но цената помалку;
  • Висок принос страница, може да печати околу 6.000 страници;
  • Сигурен перформанси за производство на врвни резултати на брилијантна боја и читливи печатење;
  • Безгрижно гаранција и 24 * 7 професионална поддршка на корисниците на обезбедување techinical решенија.

 


  • Претходно:
  • Следно: