Компатибилен Црното копирни тонер MLTD116L за Samsung копирни SLM2676N / M2676FH / M2876HN / M2626 / M2626D / M2826ND

Компатибилен Црното копирни тонер MLTD116L за Samsung копирни SLM2676N / M2676FH / M2876HN / M2626 / M2626D / M2826ND
  • Модел TS-D116L

КАРАКТЕРИСТИКИ:

1. компатибилни печатари: SAMSUNG SLM2676N / M2676FH / M2876HN / M2626 / M2626D / M2826ND;
2. Печатењето добра како оригиналот OEM касети, но цената помалку;
3. Висок принос страница, може да печати околу 3000 страници;

Опис на производот

спецификација

OEM законик Samsung MLTD116L
боја црна
Страници за печатење 3000
Модели на кои се  SAMSUNG SLM2676N / M2676FH / M2876HN / M2626 / M2626D / M2826ND
  • Компатибилни печатари: SAMSUNG SLM2676N / M2676FH / M2876HN / M2626 / M2626D / M2826ND;
  • Печатењето добра како оригиналот OEM касети, но цената помалку;
  • Висок принос страница, може да печати околу 3000 страници;
  • Сигурен перформанси за производство на врвни резултати на брилијантна боја и читливи печатење;
  • Безгрижно гаранција и 24 * 7 професионална поддршка на корисниците на обезбедување techinical решенија.


  • Претходно:
  • Следно:

  • WhatsApp Online Chat !