Compatible Black Copier Toner MLTD707S për Samsung Copier SLK2200 / 2200ND

Compatible Black Copier Toner MLTD707S për Samsung Copier SLK2200 / 2200ND
  • Modeli TS-707S

TIPARET:

1. printera pajtueshme: SAMSUNG SLK2200 / 2200ND;
2. Botimi aq i mirë sa fishekë origjinale OEM, por me kosto më pak;
3. faqe të jepnin të lartë, mund të shtypura rreth 6000 faqe;

përshkrim i produktit

Specifikim

Kodi OEM Samsung MLTD707S
Ngjyrë e zezë
Pages Printable 6000
Modelet e aplikueshme  SAMSUNG SLK2200 / 2200ND
  • printera pajtueshme: SAMSUNG SLK2200 / 2200ND;
  • Printuar aq i mirë sa fishekë origjinale OEM, por me kosto më pak;
  • High faqe jepnin, mund të shtypura rreth 6000 faqe;
  • punën e të besueshme për të prodhuar rezultate të shkëlqyer të ngjyrës shkëlqyer dhe shtypje të lexueshme;
  • Worry pa garanci dhe 24 * 7 mbështetje profesionale të konsumatorëve duke ofruar zgjidhje techinical.

 


  • Previous:
  • Next: