Компатибилен Црното копирни тонер FAC294CN за Panasonic копирни KXMB228CN / 238CN / 258CN / 778CN / 788CN

Компатибилен Црното копирни тонер FAC294CN за Panasonic копирни KXMB228CN / 238CN / 258CN / 778CN / 788CN
  • Модел TS-FAC294CN

КАРАКТЕРИСТИКИ:

1. компатибилни печатари: PANASONIC KXMB228CN / 238CN / 258CN / 778CN / 788CN;
2. Печатењето добра како оригиналот OEM касети, но цената помалку;
3. Висок принос страница, може да печати околу 1500 страници;

Опис на производот

спецификација

OEM законик Panasonic FAC294CN
боја црна
Страници за печатење 1500
Модели на кои се  PANASONIC KXMB228CN / 238CN / 258CN / 778CN / 788CN
  • Компатибилни печатари: PANASONIC KXMB228CN / 238CN / 258CN / 778CN / 788CN;
  • Печатењето добра како оригиналот OEM касети, но цената помалку;
  • Висок принос страница, може да печати околу 1500 страници;
  • Сигурен перформанси за производство на врвни резултати на брилијантна боја и читливи печатење;
  • Безгрижно гаранција и 24 * 28 професионална поддршка на корисниците на обезбедување techinical решенија.

  • Претходно:
  • Следно: