Kompatibel Black Copier Toner FAC294CN kanggo Panasonic Copier KXMB228CN / 238CN / 258CN / 778CN / 788CN

Kompatibel Black Copier Toner FAC294CN kanggo Panasonic Copier KXMB228CN / 238CN / 258CN / 778CN / 788CN
  • Modelo: TS-FAC294CN

fitur:

1. printer kompatibel: PANASONIC KXMB228CN / 238CN / 258CN / 778CN / 788CN;
2. cithakan apik minangka cartridges OEM asli, nanging biaya kurang;
3. ngasilaken kaca High, bisa print kira-kira 1500 pages;

Description Product

Keterangan

Kode OEM Panasonic FAC294CN
warna Ireng
Artikel-artikel wonten Cetak 1500
Model ditrapake  PANASONIC KXMB228CN / 238CN / 258CN / 778CN / 788CN
  • printer sing cocog: PANASONIC KXMB228CN / 238CN / 258CN / 778CN / 788CN;
  • Cithakan apik minangka cartridges OEM asli, nanging biaya kurang;
  • ngasilaken kaca dhuwur, bisa print kira-kira 1500 pages;
  • kinerja dipercaya kanggo ngasilaké asil paling apik saka werna sarwa printing kawaca;
  • Sumelang-free babar pisan lan 24 * 28 support customer profesional nyediakake solusi techinical.





  • Previous:
  • Next: