Compatible Black Copier Toner FAC294CN për Panasonic Copier KXMB228CN / 238CN / 258CN / 778CN / 788CN

Compatible Black Copier Toner FAC294CN për Panasonic Copier KXMB228CN / 238CN / 258CN / 778CN / 788CN
  • Modeli TS-FAC294CN

TIPARET:

1. printera pajtueshme: PANASONIC KXMB228CN / 238CN / 258CN / 778CN / 788CN;
2. Botimi aq i mirë sa fishekë origjinale OEM, por me kosto më pak;
3. faqe të jepnin të lartë, mund të shtypura 1500 faqe;

përshkrim i produktit

Specifikim

Kodi OEM Panasonic FAC294CN
Ngjyrë e zezë
Pages Printable 1500
Modelet e aplikueshme  PANASONIC KXMB228CN / 238CN / 258CN / 778CN / 788CN
  • printera pajtueshme: PANASONIC KXMB228CN / 238CN / 258CN / 778CN / 788CN;
  • Printuar aq i mirë sa fishekë origjinale OEM, por me kosto më pak;
  • High faqe jepnin, mund të shtypura 1500 faqe;
  • punën e të besueshme për të prodhuar rezultate të shkëlqyer të ngjyrës shkëlqyer dhe shtypje të lexueshme;
  • Worry pa garanci dhe 24 * 28 mbështetje profesionale të konsumatorëve duke ofruar zgjidhje techinical.

  • Previous:
  • Next: