Компатибилен BK / C / Y / M копирни тонер TN324 за Konica Minolta копирни BIZHUBC258 / C308 / C360 / C378 / C454 / C554E

Компатибилен BK / C / Y / M копирни тонер TN324 за Konica Minolta копирни BIZHUBC258 / C308 / C360 / C378 / C454 / C554E
  • Модел TS-TN324

КАРАКТЕРИСТИКИ:

1. компатибилни печатари: Minolta BIZHUBC258 / C308 / C360 / C378 / C454 / C554E;
2. Печатењето добра како оригиналот OEM касети, но цената помалку;
3. Висок принос страница, може да печати околу 25000 страни;

Опис на производот

спецификација

OEM законик Konica Minolta TN324
боја BK / C / Y / M
Страници за печатење 25000
Модели на кои се  Minolta BIZHUBC258 / C308 / C360 / C378 / C454 / C554E
  • Компатибилни печатари: Minolta BIZHUBC258 / C308 / C360 / C378 / C454 / C554E;
  • Печатењето добра како оригиналот OEM касети, но цената помалку;
  • Висок принос страница, може да печати околу 25000 страни;
  • Сигурен перформанси за производство на врвни резултати на брилијантна боја и читливи печатење;
  • Безгрижно гаранција и 24 * 24 професионална поддршка на корисниците на обезбедување techinical решенија.  • Претходно:
  • Следно: