Cocog BK / C / Y / M Copier Toner TN324 pikeun Konica Minolta Copier BIZHUBC258 / C308 / C360 / C378 / C454 / C554E

Cocog BK / C / Y / M Copier Toner TN324 pikeun Konica Minolta Copier BIZHUBC258 / C308 / C360 / C378 / C454 / C554E
  • Model: TS-TN324

FITUR:

1. printer cocog: MINOLTA BIZHUBC258 / C308 / C360 / C378 / C454 / C554E;
2. Printout sakumaha alus sakumaha cartridges OEM aslina, tapi ongkos kirang;
3. ngahasilkeun kaca High, bisa nyitak kira 25000 kaca;

Panjelasan Produk

spésifikasi

Kode OEM Konica Minolta TN324
warna BK / C / Y / M
Kaca diprint 25000
Models lumaku  MINOLTA BIZHUBC258 / C308 / C360 / C378 / C454 / C554E
  • printer cocog: MINOLTA BIZHUBC258 / C308 / C360 / C378 / C454 / C554E;
  • Printout sakumaha alus sakumaha cartridges OEM aslina, tapi ongkos kirang;
  • ngahasilkeun kaca tinggi, bisa nyitak kira 25000 kaca;
  • kinerja dipercaya pikeun ngahasilkeun hasil luhung tina warna cemerlang sarta percetakan kabaca;
  • Salempang bébas jaminan na 24 * 24 rojongan customer profésional nyadiakeun solusi techinical.











  • Saméméhna:
  • Hareup: