Përputhshme BK / C / P / M Copier tubet TN324 për Konica Minolta Copier BIZHUBC258 / C308 / C360 / C378 / C454 / C554E

Përputhshme BK / C / P / M Copier tubet TN324 për Konica Minolta Copier BIZHUBC258 / C308 / C360 / C378 / C454 / C554E
  • Modeli TS-TN324

TIPARET:

1. printera pajtueshme: MINOLTA BIZHUBC258 / C308 / C360 / C378 / C454 / C554E;
2. Botimi aq i mirë sa fishekë origjinale OEM, por me kosto më pak;
3. faqe të jepnin të lartë, mund të shtypura rreth 25000 faqe;

përshkrim i produktit

Specifikim

Kodi OEM Konica Minolta TN324
Ngjyrë BK / C / P / M
Pages Printable 25000
Modelet e aplikueshme  MINOLTA BIZHUBC258 / C308 / C360 / C378 / C454 / C554E
  • printera pajtueshme: MINOLTA BIZHUBC258 / C308 / C360 / C378 / C454 / C554E;
  • Printuar aq i mirë sa fishekë origjinale OEM, por me kosto më pak;
  • High faqe jepnin, mund të shtypura rreth 25000 faqe;
  • punën e të besueshme për të prodhuar rezultate të shkëlqyer të ngjyrës shkëlqyer dhe shtypje të lexueshme;
  • Worry pa garanci dhe 24 * 24 mbështetje profesionale të konsumatorëve duke ofruar zgjidhje techinical.  • Previous:
  • Next: