Compatible Black Toner fishekë SP200 për Ricoh SP200 Printer / SP200S / SP200SF / SP200 / SP201SF / SP201S /

Compatible Black Toner fishekë SP200 për Ricoh SP200 Printer / SP200S / SP200SF / SP200 / SP201SF / SP201S /
  • Modeli TS-SP200

TIPARET:

1. printera pajtueshme: Ricoh SP200 / SP200S / SP200SF / SP200 / SP201SF / SP201S / SP202S / SP202SF / SP204SFN / 212SFNW / SP210 / SP221SF / sp210su;
2. Botimi aq i mirë sa fishekë origjinale OEM, por me kosto më pak;
3. faqe të jepnin të lartë, mund të shtypura rreth 2500 faqe;

përshkrim i produktit

Specifikim

Kodi OEM Ricoh SP200
Ngjyrë e zezë
Pages Printable 2500
Modelet e aplikueshme  SP200 / SP200S / SP200SF / SP200 / SP201SF / SP201S / SP202S / SP202SF / SP204SFN / 212SFNW / SP210 / SP221SF / sp210su
  • printera pajtueshme: Ricoh SP200 / SP200S / SP200SF / SP200 / SP201SF / SP201S / SP202S / SP202SF / SP204SFN / 212SFNW / SP210 / SP221SF / sp210su;
  • Printuar aq i mirë sa fishekë origjinale OEM, por me kosto më pak;
  • High faqe jepnin, mund të shtypura rreth 2500 faqe;
  • punën e të besueshme për të prodhuar rezultate të shkëlqyer të ngjyrës shkëlqyer dhe shtypje të lexueshme;
  • Worry pa garanci dhe 24 * 7 mbështetje profesionale të konsumatorëve duke ofruar zgjidhje techinical.


  • Previous:
  • Next: