Compatible LD205 Black Toner fishekë për Lenovo Printer CF2090DWA / CS2010DW

Compatible LD205 Black Toner fishekë për Lenovo Printer CF2090DWA / CS2010DW
  • Modeli TS-LD205

TIPARET:

1. printera pajtueshme: Lenovo LD205 CF2090DWA / CS2010DW;
2. Botimi aq i mirë sa fishekë origjinale OEM, por me kosto më pak;
3. faqe të jepnin të lartë, mund të shtypura rreth 2500 faqe;
4. performanca të besueshme për të prodhuar rezultate të shkëlqyer të ngjyrës shkëlqyer dhe shtypje të lexueshme;

përshkrim i produktit

Specifikim

Kodi OEM Lenovo LD205
Pages Printable 2500
Modelet e aplikueshme  CF2090DWA / CS2010DW
  • printera pajtueshme: Lenovo LD205 CF2090DWA / CS2010DW;
  • Printuar aq i mirë sa fishekë origjinale OEM, por me kosto më pak;
  • High faqe jepnin, mund të shtypura rreth 2500 faqe;
  • punën e të besueshme për të prodhuar rezultate të shkëlqyer të ngjyrës shkëlqyer dhe shtypje të lexueshme;
  • Worry pa garanci dhe 24 * 7 mbështetje profesionale të konsumatorëve duke ofruar zgjidhje techinical.

   • Previous:
  • Next: