Compatible LD228 Black Toner fishekë për Lenovo LJ2208 Printer / LJ2208W / LJ2218 / LJ2218W / M7208 / M7208W /

Compatible LD228 Black Toner fishekë për Lenovo LJ2208 Printer / LJ2208W / LJ2218 / LJ2218W / M7208 / M7208W /
  • Modeli TS-LD228

TIPARET:

1. printera pajtueshme: Lenovo LD228 LJ2208 / LJ2208W / LJ2218 / LJ2218W / M7208 / M7208W / M7218 / M7218W;
2. Botimi aq i mirë sa fishekë origjinale OEM, por me kosto më pak;
3. faqe të jepnin të lartë, mund të shtypura 1500 faqe;
4. performanca të besueshme për të prodhuar rezultate të shkëlqyer të ngjyrës shkëlqyer dhe shtypje të lexueshme;

përshkrim i produktit

Specifikim

Kodi OEM Lenovo LD228
Ngjyrë e zezë
Pages Printable 1500
Modelet e aplikueshme  LJ2208 / LJ2208W / LJ2218 / LJ2218W / M7208 / M7208W / M7218 / M7218W
  • printera pajtueshme: Lenovo LD228 LJ2208 / LJ2208W / LJ2218 / LJ2218W / M7208 / M7208W / M7218 / M7218W;
  • Printuar aq i mirë sa fishekë origjinale OEM, por me kosto më pak;
  • High faqe jepnin, mund të shtypura 1500 faqe;
  • punën e të besueshme për të prodhuar rezultate të shkëlqyer të ngjyrës shkëlqyer dhe shtypje të lexueshme;
  • Worry pa garanci dhe 24 * 7 mbështetje profesionale të konsumatorëve duke ofruar zgjidhje techinical.


  • Previous:
  • Next: