Compatible Black Toner fishekë 307A (CE740A) për HP Printer HP CP5225 / n / DN

Compatible Black Toner fishekë 307A (CE740A) për HP Printer HP CP5225 / n / DN
  • Modeli TS-CE740A

TIPARET:

1. printera pajtueshme: HP 307A (CE740A) HP CP5225 / n / dn;
2. Botimi aq i mirë sa fishekë origjinale OEM, por me kosto më pak;
3. faqe të jepnin të lartë, mund të shtypura rreth 2325 faqe;
4. performanca të besueshme për të prodhuar rezultate të shkëlqyer të ngjyrës shkëlqyer dhe shtypje të lexueshme;

përshkrim i produktit

Specifikim

Kodi OEM HP 307A (CE740A)
Ngjyrë e zezë
Pages Printable 2325
Modelet e aplikueshme  HP CP5225 / n / dn
  • printera pajtueshme: HP 307A (CE740A) HP CP5225 / n / dn;
  • Printuar aq i mirë sa fishekë origjinale OEM, por me kosto më pak;
  • High faqe jepnin, mund të shtypura rreth 2325 faqe;
  • punën e të besueshme për të prodhuar rezultate të shkëlqyer të ngjyrës shkëlqyer dhe shtypje të lexueshme;
  • Worry pa garanci dhe 24 * 7 mbështetje profesionale të konsumatorëve duke ofruar zgjidhje techinical.
  • Previous:
  • Next: