Compatible Black Toner fishekë 643A (Q5950A) për Printer HP laserjetHP4700 / 4700N / 4700DN / 4700DTN / 643A

Compatible Black Toner fishekë 643A (Q5950A) për Printer HP laserjetHP4700 / 4700N / 4700DN / 4700DTN / 643A
  • Modeli TS-Q5950A

TIPARET:

1. printera pajtueshme: HP 643A (Q5950A) laserjetHP4700 / 4700N / 4700DN / 4700DTN / 643A;
2. Botimi aq i mirë sa fishekë origjinale OEM, por me kosto më pak;
3. faqe të jepnin të lartë, mund të shtypura rreth 10000 faqe;
4. performanca të besueshme për të prodhuar rezultate të shkëlqyer të ngjyrës shkëlqyer dhe shtypje të lexueshme;

përshkrim i produktit

Specifikim

Kodi OEM HP 643A (Q5950A)
Ngjyrë e zezë
Pages Printable 10000
Modelet e aplikueshme  laserjetHP4700 / 4700N / 4700DN / 4700DTN / 643A
  • printera pajtueshme: HP 643A (Q5950A) laserjetHP4700 / 4700N / 4700DN / 4700DTN / 643A;
  • Printuar aq i mirë sa fishekë origjinale OEM, por me kosto më pak;
  • High faqe jepnin, mund të shtypura rreth 10000 faqe;
  • punën e të besueshme për të prodhuar rezultate të shkëlqyer të ngjyrës shkëlqyer dhe shtypje të lexueshme;
  • Worry pa garanci dhe 24 * 7 mbështetje profesionale të konsumatorëve duke ofruar zgjidhje techinical.


  • Previous:
  • Next: