Compatible Black Toner fishekë 202a (CF500A) për HP Printer HP Pro / M254nw / M254dw / M280NW / M281fdw / CF500A / 202a / HP202A

Compatible Black Toner fishekë 202a (CF500A) për HP Printer HP Pro / M254nw / M254dw / M280NW / M281fdw / CF500A / 202a / HP202A
  • Modeli TS-CF500A

TIPARET:

1. printera pajtueshme: HP 202a (CF500A) HP / pro / M254nw / M254dw / M280NW / M281fdw / CF500A / 202a / HP202A / m254dn / MFP / m281cdw / m281fdn / 254nw / 254dw / 280nw / 281fdw;
2. Botimi aq i mirë sa fishekë origjinale OEM, por me kosto më pak;
3. faqe të jepnin të lartë, mund të shtypura 1500 faqe;

përshkrim i produktit

Specifikim

Kodi OEM HP 202a (CF500A)
Pages Printable 1500
Modelet e aplikueshme  HP / pro / M254nw / M254dw / M280NW / M281fdw / CF500A / 202a / HP202A / m254dn / MFP / m281cdw / m281fdn / 254nw / 254dw / 280nw / 281fdw
  • printera pajtueshme: HP 202a (CF500A) HP / pro / M254nw / M254dw / M280NW / M281fdw / CF500A / 202a / HP202A / m254dn / MFP / m281cdw / m281fdn / 254nw / 254dw / 280nw / 281fdw;
  • Printuar aq i mirë sa fishekë origjinale OEM, por me kosto më pak;
  • High faqe jepnin, mund të shtypura 1500 faqe;
  • punën e të besueshme për të prodhuar rezultate të shkëlqyer të ngjyrës shkëlqyer dhe shtypje të lexueshme;
  • Worry pa garanci dhe 24 * 7 mbështetje profesionale të konsumatorëve duke ofruar zgjidhje techinical.
  • Previous:
  • Next: