Компатибилен Black тонер кертриџ 202A (CF500A) за HP принтер HP Pro / M254nw / M254dw / M280NW / M281fdw / CF500A / 202A / HP202A

Компатибилен Black тонер кертриџ 202A (CF500A) за HP принтер HP Pro / M254nw / M254dw / M280NW / M281fdw / CF500A / 202A / HP202A
  • Модел TS-CF500A

КАРАКТЕРИСТИКИ:

1. компатибилни печатари: HP 202A (CF500A) HP / про / M254nw / M254dw / M280NW / M281fdw / CF500A / 202A / HP202A / m254dn / MFP / m281cdw / m281fdn / 254nw / 254dw / 280nw / 281fdw;
2. Печатењето добра како оригиналот OEM касети, но цената помалку;
3. Висок принос страница, може да печати околу 1500 страници;

Опис на производот

спецификација

OEM законик HP 202A (CF500A)
Страници за печатење 1500
Модели на кои се  КС / про / M254nw / M254dw / M280NW / M281fdw / CF500A / 202A / HP202A / m254dn / MFP / m281cdw / m281fdn / 254nw / 254dw / 280nw / 281fdw
  • Компатибилни печатари: HP 202A (CF500A) HP / про / M254nw / M254dw / M280NW / M281fdw / CF500A / 202A / HP202A / m254dn / MFP / m281cdw / m281fdn / 254nw / 254dw / 280nw / 281fdw;
  • Печатењето добра како оригиналот OEM касети, но цената помалку;
  • Висок принос страница, може да печати околу 1500 страници;
  • Сигурен перформанси за производство на врвни резултати на брилијантна боја и читливи печатење;
  • Безгрижно гаранција и 24 * 7 професионална поддршка на корисниците на обезбедување techinical решенија.
  • Претходно:
  • Следно: