Компатибилен BK / C / Y / M копирни тонер CLTK409S за Samsung копирни CLP320 / 325/326 / CLX3186 / 3185

Компатибилен BK / C / Y / M копирни тонер CLTK409S за Samsung копирни CLP320 / 325/326 / CLX3186 / 3185
  • Модел TS-K409S

КАРАКТЕРИСТИКИ:

1. компатибилни печатари: Samsung CLP320 / 325/326 / CLX3186 / 3185;
2. Печатењето добра како оригиналот OEM касети, но цената помалку;
3. Висок принос страница, може да печати околу БК 1200; CYM 1000 страници;

Опис на производот

спецификација

OEM законик Samsung CLTK409S
боја BK / C / Y / M
Страници за печатење BK 1200; CYM 1000
Модели на кои се  SAMSUNG CLP320 / 325/326 / CLX3186 / 3185
  • Компатибилни печатари: Samsung CLP320 / 325/326 / CLX3186 / 3185;
  • Печатењето добра како оригиналот OEM касети, но цената помалку;
  • Висок принос страница, може да печати околу БК 1200; CYM 1000 страници;
  • Сигурен перформанси за производство на врвни резултати на брилијантна боја и читливи печатење;
  • Безгрижно гаранција и 24 * 7 професионална поддршка на корисниците на обезбедување techinical решенија.  • Претходно:
  • Следно: