Компатибилен BK / C / Y / M копирни тонер CLTK508S за Samsung копирни CLP615 / 620ND / 670N / 670ND / CLX6220 / 6220FX / 6250 / 6250FX

Компатибилен BK / C / Y / M копирни тонер CLTK508S за Samsung копирни CLP615 / 620ND / 670N / 670ND / CLX6220 / 6220FX / 6250 / 6250FX
  • Модел TS-K508S

КАРАКТЕРИСТИКИ:

1. компатибилни печатари: Samsung CLP615 / 620ND / 670N / 670ND / CLX6220 / 6220FX / 6250 / 6250FX;
2. Печатењето добра како оригиналот OEM касети, но цената помалку;
3. Висок принос страница, може да печати околу БК 5500; CYM 5000 страници;

Опис на производот

спецификација

OEM законик Samsung CLTK508S
боја BK / C / Y / M
Страници за печатење BK 5500; CYM 5000
Модели на кои се  SAMSUNG CLP615 / 620ND / 670N / 670ND / CLX6220 / 6220FX / 6250 / 6250FX
  • Компатибилни печатари: Samsung CLP615 / 620ND / 670N / 670ND / CLX6220 / 6220FX / 6250 / 6250FX;
  • Печатењето добра како оригиналот OEM касети, но цената помалку;
  • Висок принос страница, може да печати околу БК 5500; CYM 5000 страници;
  • Сигурен перформанси за производство на врвни резултати на брилијантна боја и читливи печатење;
  • Безгрижно гаранција и 24 * 7 професионална поддршка на корисниците на обезбедување techinical решенија.
  • Претходно:
  • Следно: