Компатибилен BK / C / Y / M копирни тонер TK5233 за Kyocera копирни ECOSS M5521 / 5526/5026 / 5021CDN / P5021CDW

Компатибилен BK / C / Y / M копирни тонер TK5233 за Kyocera копирни ECOSS M5521 / 5526/5026 / 5021CDN / P5021CDW
  • Модел TS-TK5233

КАРАКТЕРИСТИКИ:

1. компатибилни печатари: KYOCERA ECOSS M5521 / 5526/5026 / 5021CDN / P5021CDW;
2. Печатењето добра како оригиналот OEM касети, но цената помалку;
3. Висок принос страница, може да печати околу 1200 страници;

Опис на производот

спецификација

OEM законик Kyocera TK5233
боја BK / C / Y / M
Страници за печатење 1200
Модели на кои се  KYOCERA ECOSS M5521 / 5526/5026 / 5021CDN / P5021CDW
  • Компатибилни печатари: KYOCERA ECOSS M5521 / 5526/5026 / 5021CDN / P5021CDW;
  • Печатењето добра како оригиналот OEM касети, но цената помалку;
  • Висок принос страница, може да печати околу 1200 страници;
  • Сигурен перформанси за производство на врвни резултати на брилијантна боја и читливи печатење;
  • Безгрижно гаранција и 24 * 7 професионална поддршка на корисниците на обезбедување techinical решенија.


  • Претходно:
  • Следно: