Përputhshme BK / C / P / M Copier tubet TK5233 për Kyocera Copier ECOSS M5521 / 5526/5026 / 5021CDN / P5021CDW

Përputhshme BK / C / P / M Copier tubet TK5233 për Kyocera Copier ECOSS M5521 / 5526/5026 / 5021CDN / P5021CDW
  • Modeli TS-TK5233

TIPARET:

1. printera pajtueshme: KYOCERA ECOSS M5521 / 5526/5026 / 5021CDN / P5021CDW;
2. Botimi aq i mirë sa fishekë origjinale OEM, por me kosto më pak;
3. faqe të jepnin të lartë, mund të shtypura rreth 1200 faqe;

përshkrim i produktit

Specifikim

Kodi OEM Kyocera TK5233
Ngjyrë BK / C / P / M
Pages Printable 1200
Modelet e aplikueshme  KYOCERA ECOSS M5521 / 5526/5026 / 5021CDN / P5021CDW
  • printera pajtueshme: KYOCERA ECOSS M5521 / 5526/5026 / 5021CDN / P5021CDW;
  • Printuar aq i mirë sa fishekë origjinale OEM, por me kosto më pak;
  • High faqe jepnin, mund të shtypura rreth 1200 faqe;
  • punën e të besueshme për të prodhuar rezultate të shkëlqyer të ngjyrës shkëlqyer dhe shtypje të lexueshme;
  • Worry pa garanci dhe 24 * 7 mbështetje profesionale të konsumatorëve duke ofruar zgjidhje techinical.


  • Previous:
  • Next: