Cocog Hideung Copier Toner MLTD116L pikeun Samsung Copier SLM2676N / M2676FH / M2876HN / M2626 / M2626D / M2826ND

Cocog Hideung Copier Toner MLTD116L pikeun Samsung Copier SLM2676N / M2676FH / M2876HN / M2626 / M2626D / M2826ND
  • Model: TS-D116L

FITUR:

1. printer cocog: Samsung SLM2676N / M2676FH / M2876HN / M2626 / M2626D / M2826ND;
2. Printout sakumaha alus sakumaha cartridges OEM aslina, tapi ongkos kirang;
3. ngahasilkeun kaca High, bisa nyitak kira 3000 kaca;

Panjelasan Produk

spésifikasi

Kode OEM Samsung MLTD116L
warna hideung
Kaca diprint 3000
Models lumaku  Samsung SLM2676N / M2676FH / M2876HN / M2626 / M2626D / M2826ND
  • printer cocog: Samsung SLM2676N / M2676FH / M2876HN / M2626 / M2626D / M2826ND;
  • Printout sakumaha alus sakumaha cartridges OEM aslina, tapi ongkos kirang;
  • ngahasilkeun kaca tinggi, bisa nyitak kira 3000 kaca;
  • kinerja dipercaya pikeun ngahasilkeun hasil luhung tina warna cemerlang sarta percetakan kabaca;
  • Salempang bébas jaminan na 24 * 7 rojongan customer profésional nyadiakeun solusi techinical.






  • Saméméhna:
  • Hareup: