Compatible Black Copier Toner MLTD116L për Samsung Copier SLM2676N / M2676FH / M2876HN / M2626 / M2626D / M2826ND

Compatible Black Copier Toner MLTD116L për Samsung Copier SLM2676N / M2676FH / M2876HN / M2626 / M2626D / M2826ND
  • Modeli TS-D116L

TIPARET:

1. printera pajtueshme: SAMSUNG SLM2676N / M2676FH / M2876HN / M2626 / M2626D / M2826ND;
2. Botimi aq i mirë sa fishekë origjinale OEM, por me kosto më pak;
3. faqe të jepnin të lartë, mund të shtypura rreth 3000 faqe;

përshkrim i produktit

Specifikim

Kodi OEM Samsung MLTD116L
Ngjyrë e zezë
Pages Printable 3000
Modelet e aplikueshme  SAMSUNG SLM2676N / M2676FH / M2876HN / M2626 / M2626D / M2826ND
  • printera pajtueshme: SAMSUNG SLM2676N / M2676FH / M2876HN / M2626 / M2626D / M2826ND;
  • Printuar aq i mirë sa fishekë origjinale OEM, por me kosto më pak;
  • High faqe jepnin, mund të shtypura rreth 3000 faqe;
  • punën e të besueshme për të prodhuar rezultate të shkëlqyer të ngjyrës shkëlqyer dhe shtypje të lexueshme;
  • Worry pa garanci dhe 24 * 7 mbështetje profesionale të konsumatorëve duke ofruar zgjidhje techinical.


  • Previous:
  • Next: