5 чување на & Организација Продукти да се направи вашата канцеларија поорганизирани

Чиновнически работници поминуваат поголемиот дел од своето време на клупи. Така можете да видите на важната улога на добар чување на & Организација производи играат во нашиот секојдневен живот. Како што, впрочем, никој не сака неуредна и преполни десктоп, но секој сака уредни и чисти десктоп.

Наместо тоа, за жал, не секој знае уметноста на складирање и организација, или тие едноставно не знаат како да се организира предмети на нивните компјутери или како да се избере прекрасни производи соодветни за нив.

Значи, ако сте хранети со неуредна десктоп, уморни од изборот на вашата посакувана предмети во морето на производи, како и досадно за тоа како да се организираат работите на работната површина, следете ме преку овој член. Денес, TIANSE ќе ве запознаам 5 чување на & Организација производи да се направи вашиот компјутер многу tidier и поорганизирани.

На овој начин, вие не само што може да се задржи добро расположение и подобрување на работната ефикасност, но исто така може да остави добар впечаток на вашите лидери и колеги, предизвика никој не сака на работното место или десктоп во хаос.

Океј, ајде да се вратиме на нашата muttons.

5. TIANSE Мали кутија за чување

Оваа мала кутија големина складирање припаѓа на " пространоста Серија ". Кутија за чување е 100 * 100 * 44mm во големина со цилиндричен облик на телото и плоштад во облик на база. Четири бои се достапни: корални црвена, темно сина, зелена и бамбус белило. Можете да го користите како држач за пенкало да се стави вашиот фонтана пенкала, пенкала, гел пенкала или комунални ножеви во тоа. Така, секогаш кога ќе сакате да го најдете вашиот пенкало или нож, можете лесно да го достигне цена од кутија за чување.

4. TIANSE Мали Moonsea кутија за чување


Оваа мала големина кутија за чување moonsea припаѓа на " пространоста Серија ". Нашите иновативни дизајнер црпи инспирација од Месечината maria за создавање на оваа парична казна работа. Лунарниот Марија (или она што ние го нарекуваме "Moonsea") се големи, темни, базалтни рамнини на Месечината, која е формирана од страна на антички вулкански ерупции. Тие беа наречена Марија, латински збор за "отворено море", од почетокот на астрономите кои ги сфатам за вистински морињата. Таа е наменета за секојдневна употреба и брза употреба на хартија клипови, foldback клипови, и работите слично. Ако се мачи rummaging вашиот десктоп или горната фиока од бирото за нешта како хартија клипови и foldback клипови, можете да се обидете оваа кутија за чување moonsea, кои сигурно ќе ви донесе голема погодност и леснотија на умот.

3. TIANSE Мали со точки кутија за чување


Оваа мала големина кутија испрекината складирање припаѓа на " пространоста Серија ". Инспирација дизајн доаѓа од ѕвезди расфрлани во огромното небо. Со испрекинатата дизајн на својата површина, оваа точка изгледа роман во дизајн и функционални во употреба. Четири бои се исто така достапни за вашиот избор. Можете да го користите како мобилен штанд, носителот iPad, пенкало или дури и носителот бизнис картичка.

2. TIANSE средни планината кутија за чување

Ова средни кутија за чување планината спаѓа во " пространоста Серија ". Со својот дизајн оригиналност од месечевиот кратер (ни овозможи да го "планина" за чесност именува директно), кутија за чување на планината е единствен во форма, роман во дизајн и елегантен вкус. Можете да го користите како мобилен штанд, носителот бизнис картичка или пенкало носителот. Кога ќе треба нешто да се користи, можете лесно и удобно да се добие од оваа кутија за складирање што ви треба.

1. TIANSE Големи Jade Плоча чување кутија

This large-sized jade plate storage box belongs to “The Vastness Series.” Actually, it is not made of jade, but rather we prefer to call it “Jade Plate” since jade plate is another name for the Moon in ancient China, which is very precious and exquisite with auspicious connotations. Moreover, from above descriptions, you can easily notice that this jade plate storage box actually consists of the mountain storage box and moonsea storage box, all blending into one unified entity. It is 240*150*72mm in size and can be used as mobile stand, pen holder and business card holder.

Новост на TIANSE "пространоста Серија"

TIANSE "пространоста Серија" се збир на комбинација производи за складирање и организација, која слободно може да се комбинираат во една хармонична целина. Можете да ги користите секој елемент сам, или да користите неколку објекти заедно со слободна комбинација. Со нашите роман дизајн и детална изработка, заедно со вашите лични потреби и креативна употреба, TIANSE "пространоста Серија" производи сигурно може да ви донесе единствен и фантастично искуство на функцијата за складирање и организација, со што вашата канцеларија многу tidier и повеќе организирани, како и боење до вашето расположение секој ден.


Време на мислењето: Aug-20-2018