10 Креативни предмети да се направи на вашиот канцеларија Повеќе забава (втор дел)

Да продолжиме со следните 5 креативни елементи, кои може да направи вашата канцеларија и повеќе забава.

5. TIANSE Гроздобер Спојувач

This vintage stapler uses acrylic and gold-plated stainless steel materials, which is durable in use and elegant in style. With all metal gold plating process, the stapler is highly polished and wear-resistant. It’s not only beautiful in outer look, but also ergonomic in design and functional in use. Without any doubt, it will add fun to your bookbinding experience.

4. TIANSE Гроздобер Waterdrop облик Клипови


Оваа гледна точка мали прв ме импресионира како waterdrop или teardrop. Тогаш не можев да им помогне на размислување на оваа песна напишана од страна на Џорџ Бајрон. Зарем тоа не е меланхолија поетски убава? Гроздобер клип донесува waterdrop или teardrop (ако сакате овој збор) дизајн, кој е роман во стил и исклучителни во редови. Овие гледна клипови може да се користи за да се врзуваат фајлови, фотографии и слично работи, или се користи како DIY реквизити за креативни фото-земање. Тоа дури може да се користи како ознака, ако ви се допаѓа.

3. Помагање на раце Обележувач

Ако гледате само на првата слика, се обложувам дека никогаш не би помислил дека ова е обележувач. Јас сум само како изненаден како што вие момци се кога првпат го видов на сликата. Ова навистина е ознака за да им помогне дизајн раце, што е многу иновативен во надворешниот изглед и око-фаќање во секојдневна употреба. Секој пат кога ние сме оптоварени со тешка обемот на работа и само сакаат да се откажат во некоја точка, секогаш се сеќавам на две подигната раце: без разлика колку тешко може да биде вашата работа или живот, две помагање на рацете секогаш ќе биде таму за вас, кои ви даваат утеха, грижа и надеж.

2. TIANSE Гроздобер куршум весник Бележник

Овој класичен куршум списанието лаптоп состои премија кожа покритие и различни лаптоп refills за слободна комбинација до вашите лични изборот. гроздобер списанието куршумот е совршен за снимање и собирање на оние допирање или инспиративни моменти никогаш не сакам да се заборави во вашата работа, патување или секојдневниот живот со вашите најдлабоки белешки и fadeless фотографии. својата совршена големина ти овозможува да носат лаптоп околу, така лесно. На лаптоп може да се користи како кожа врзани куршум весник, авантура дневник, лаптоп Патни, DIY scrapbooks, храна излет или Библијата Journaling, додавајќи повеќе забавно да се вашиот секојдневен живот за сигурен.

1. TIANSE Кактус Ножици

Оваа содржина е мојот личен фаворит. Романот ножици во кактус дизајн, кој потсетува на тешки кактус во огромна пустина: полни со надеж и полна со виталност. Изработени од титаниум-plated нерѓосувачки челик, ножици кактус се многу поостри од обичните оние. Со ергономски отворен зафат и иновативни стоење дизајн, ножици кактус се многу лесен за употреба и може да се вертикално поставени, доставувајќи чувство на едноставност убавината и естетиката на кубизмот вашата канцеларија десктоп. Секој поглед на тоа ќе ви го обои до вашето расположение. Секое користење на тоа ќе ви донесе уникатно искуство за сечење.

Тоа е се. Да застанеме тука.

Само затоа што тоа е во канцеларија, не значи дека тоа мора да биде во канцеларија. Кога ќе се трошат како огромна количина на време на едно место, забележливо е дека тоа се одразува не само на корпоративна култура, но луѓето кои го прават тоа повеќе да се забавуваат.

Секоја канцеларија е уникатен на свој начин. Секоја канцеларија има некои забава карактеристика што не, всушност може да се најде на друго место. Тоа е веројатно единствен, роман, лични, и ви дава чувство на сопственост.

Животот може да биде тешко, но можеме да бидеме построги.
Работата може да биде досадна, но може да биде креативен.

Океј, тоа е време да се направи нешто креативно да додадете повеќе забава во вашата канцеларија. Вие исто така може да го следат нашиот Фејсбук профил на Tianse или Твитер сметка на tianseoffice да ги споделите со нас за начините да се направи вашата канцеларија и повеќе забава.


Време на мислењето: Aug-14-2018