Брат Компатибилност Лебл касета Це-631

Брат Компатибилност Лебл касета Це-631
  • Модел TS-631

КАРАКТЕРИСТИКИ:

1.Resistant на вода, сончева светлина, хемикалии, топлина и студ. Може да се држиме до било површини виртуелно.
2.No леплива остатоци кога отстранети, оставајќи мазна, чиста површина.
3.Polyester материјал го прави многу пообемен од повеќето слични ленти етикета.

Опис на производот

спецификација

големини 12mm * 8 милиони
боја Црна боја на жолта
материјал ABS + ПЕТ
Модели на кои се PT-9700PC, PT-9800PCN, PT-D600, PT-E550W, PT-E800T, PT-E800TK, PT-E850TKW, PT-P700, PT-P710BT, PT-P750W, PT-P900, PT-P900W, PT- P950NW
единица компјутер
  • Отпорни на вода, сончева светлина, хемикалии, топлина и студ. Може да се држиме до било површини виртуелно.
  • Не леплива остатоци кога отстранети, оставајќи мазна, чиста површина.
  • Полиестер материјал го прави многу пообемен од повеќето слични ленти етикета.
  • Нејзините термички трансфер печатење технологија и без мастило или тонер е потребно.
  • Сертифицирана во согласност со ISO9001 и ISO14001, сертифициран од страна на SGS, ROHS.
  • Брзо и ефикасно професионална поддршка обезбедување на технички решенија за вас.  • Претходно:
  • Следно: