Kompania News

 • Ora Post: 2017/10/26

  Organizuar nga Shenzhen Westpoint experiential Arsimit Teknologjia Co, Ltd (në tekstin e mëtejmë Westpoint experiential Arsimit), dhe bashkë-organizuar nga Shenzhen ASTA Zyrtare Konsumit Co, Ltd dhe Guangzhou Sanheng Teknologjia e informacionit Co, Ltd, Marketing kulturë të re Ekologjia dhe përvojat ... Lexo më shumë »

 • Debut TIANSE markë në RemaxWorld Expo
  Ora Post: 2017/10/15

  TIANSE made its debut on RemaxWorld Expo 2017, the largest printer consumables show in the world. Ever since its first appearance on the exhibition, TIANSE has attracted enormous attention from partners and customers of different countries worldwide. About RemaxWorld Expo RemaxWorld Expo is the ...Lexo më shumë »

 • Ora Post: 2017/08/04

  Që nga RT Media Global Industrisë Awards Ceremonia ka qenë i pari mbajtur, të RT Media Global Industrisë Awards kanë marrë vëmendjen e të sinqertë nga të brendshëm të industrisë. RT Media Global Industry Awards, me nofkën si "Çmimin Nobel" në industrinë e, synojnë të ndjekin trendet e industrisë dhe të paraqesë të ndryshme ... Lexo më shumë »

 • TIANSE Markë Kreativiteti
  Ora Post: 2017/07/18

  Në shoqërinë moderne, për të plotësuar nevojat në ndryshim të tregut dhe problemet e përdoruesve përdorimit, ndërmarrjet do të zhvillojnë markë-re të produkteve ose të bëjë përmirësime në produktet origjinale, siguresave idenë e re të zbatueshëm krijuese në produktet e, dhe për të krijuar një produkt të zbatueshme në fund. Kjo është si ... Lexo më shumë »

 • TIANSE Markë Timeline
  Ora Post: 2017/06/25

  Në vitin 2012, markë TIANSE u krijua. Ai braktis ndjenjat mërzitshëm, e shurdhër dhe i pandryshueshëm i furnizimeve tradicionale zyre dhe është e angazhuar për krijimin e një ngjyra furnizimet e zyrës botën që sjell një ndjenjë e rehati, lehtësi dhe kënaqësi. Ajo i kushtohet vetë për zhvillimin me cilësi të lartë, të lartë-aestheti ... Lexo më shumë »

 • TIANSE Markë Story
  Ora Post: 2017/05/24

  Krijimi i TIANSE markë në vitin 2012, markë TIANSE u krijua. Ajo është e angazhuar për krijimin e një ngjyra furnizimet e zyrës botën që sjell një ndjenjë e rehati, lehtësi dhe kënaqësi, duke e bërë klientët të gëzojnë plotësisht ndjenjat më të natyrshme dhe intuitive se tona me cilësi të lartë të lartë-estetike produkte Brin ... Lexo më shumë »