Compatible Black Toner fishekë 31A (CF231A) për HP Printer HP LaserJet Ultra M206 / HP LaserJet Ultra M230

Compatible Black Toner fishekë 31A (CF231A) për HP Printer HP LaserJet Ultra M206 / HP LaserJet Ultra M230
  • Modeli TS-CF231A

TIPARET:

1. printera pajtueshme: HP 31A (CF231A) HP LaserJet Ultra M206 / HP LaserJet Ultra M230;
2. Botimi aq i mirë sa fishekë origjinale OEM, por me kosto më pak;
3. faqe të jepnin të lartë, mund të shtypura rreth 5000 faqe;

përshkrim i produktit

Specifikim

Kodi OEM HP 31A (CF231A)
Ngjyrë e zezë
Pages Printable 5000
Modelet e aplikueshme  HP LaserJet Ultra M206 / HP LaserJet Ultra M230
  • printera pajtueshme: HP 31A (CF231A) HP LaserJet Ultra M206 / HP LaserJet Ultra M230;
  • Printuar aq i mirë sa fishekë origjinale OEM, por me kosto më pak;
  • High faqe jepnin, mund të shtypura rreth 5000 faqe;
  • punën e të besueshme për të prodhuar rezultate të shkëlqyer të ngjyrës shkëlqyer dhe shtypje të lexueshme;
  • Worry pa garanci dhe 24 * 7 mbështetje profesionale të konsumatorëve duke ofruar zgjidhje techinical.

  • Previous:
  • Next: