Cocog BK / C / Y / M Copier Toner C610 pikeun OKI Copier OKI C610DN

Cocog BK / C / Y / M Copier Toner C610 pikeun OKI Copier OKI C610DN
  • Model: TS-C610

FITUR:

1. printer cocog: OKI C610DN;
2. Printout sakumaha alus sakumaha cartridges OEM aslina, tapi ongkos kirang;
3. ngahasilkeun kaca High, bisa nyitak ngadeukeutan BK 8000; CYM 6000 kaca;

Panjelasan Produk

spésifikasi

Kode OEM OKI C610
warna BK, C, Y, M
Kaca diprint BK 8000; CYM 6000
Models lumaku  OKI C610DN
  • printer cocog: OKI C610DN;
  • Printout sakumaha alus sakumaha cartridges OEM aslina, tapi ongkos kirang;
  • ngahasilkeun kaca tinggi, bisa nyitak ngadeukeutan BK 8000; CYM 6000 kaca;
  • kinerja dipercaya pikeun ngahasilkeun hasil luhung tina warna cemerlang sarta percetakan kabaca;
  • Salempang bébas jaminan na 24 * 7 rojongan customer profésional nyadiakeun solusi techinical.











  • Saméméhna:
  • Hareup: