• Solução filamento 3D
    tempo Post: Jan-02-2019

    TIANSE One-Stop Solution para 3D Filament impressora como um dos fabricantes profissionais da palavra de filamentos de impressoras 3D, TIANSE oferece alta qualidade, filamentos de impressão 3D de alto desempenho e soluções sob medida para seus clientes. Temos uma vasta gama de 1,75 mm filamentos impressora 3D como PLA, PLA ... Leia mais »

  • Solução Papelaria Criativa
    Post wektu: Mar-16-2017

    Kanthi asil dandan saka standar urip wong lan penataran konsep konsumsi wong, buruh kantor modern duwe requirement luwih kanggo apa padha mangan, apa padha nyandhang lan apa padha nggunakake. Kantor nulis, minangka bagéyan penting saka urip kantor dina, main peran banget pinunjul ing t ... Leia mais »

  • Solução de consumíveis de impressão
    Post wektu: Mar-12-2017

    Minangka salah siji saka manufaktur profesional ing donya Consumables printer, TIANSE wis specialized ing cartridges toner printer / toner kit, cartridges toner copier / toner kit, cartridges mangsi, 3D filament printer, ngisi meneh toner, cartridges pita, kaset label, transfer pita termal lan etc . Siji-Stop Dadi ... Leia mais »