TIANSE fatufatuga Brand

I le lalolagi i ona po nei, e feiloai ma le fesuisuiaʻi manaoga maketi ma le tagata e faaaogāina faafitauli o le faaaogaina, o le pisinisi o le a atiina ae ai oloa fou-ituaiga po o le faia faaleleia i oloa uluai, fiuse le fou manatu fatufatuai e talafeagai i le oloa, ma fatu se oloa talafeagai i o le faaiuga. o le fatufatuga taua matafaioi lenei faia i pisinisi po nei.

Talu mai lava le foafoaga o ituaiga TIANSE, ua tatou faapipii taua tele i manatu o le foafoaga. TIANSE o se colorist e mafai ona faatupuina ai se lalolagi felanulanuai mo le ola e ofisa nei. O ia o taimi uma malolosi ma ei ai sona aafiaga i luga o tagata uma o loo siomia ai, ma e te lagonaina le aafiaga fou o le olaga ofisa malolosi. TIANSE o se inisinia mea lona consumables lomitusi e ogatusa ma sili atu nai lo le 98% o ituaiga masini lomitusi a le lalolagi. Sa toaga i taimi uma i fausaga opea tetele e-pisinisi, faasalalauga faaagafesootai, ma ua le faia o le lanu manatu o le tofi po o fea lava e alu o ia.

Manatu Creative o TIANSE Brand
I le 2017, na faatuina e matagaluega aasa le kamupani e faapipii taua i le mafaufau aia tatau meatotino puipuiga ma faia faatau olioli aafiaga lelei oloa. Mai suesuega oloa, i oloa mamanu ma le faagasologa o le mamanu o fale gaosi oloa, ma mulimuli ane i le gaosiga o le masani ai, ua le tausia o le matagaluega aasa i luga i le manaoga maketi. E manaomia ai le atinae o oloa fou i luga o se tulaga i fou, atamai ma functionalization, ma ua faia le tele o ausia taua i le taimi nei.

Fou oloa: I oloa masani pepa ofisa, e sili atu ua faapipii taua e practicability ma se sini mo facilitation faaaogaina. Le manatu o le fou oloa o le fuafuaina ma atiina ae oloa ituaiga fou ma faafouina e faavae i luga practicability.

Oloa Functionalization: O le manatu o oloa functionalization loo i le tasi lima e faamalosia ai le faatinoga talafeagai e faia le oloa sili atu le malosi, ma i le isi itu e faaopoopo atili galuega tauave i le oloa mo le faaaogaina i scenarios eseese.

Oloa Suesuega Faapitoa o Faamatalaga: O le manatu o le atamai oloa e fetaiaʻi le manaomia lava-faateleina mo tekinolosi fou ona o le televave o atinae, o le faasaienisi ma tekinolosi. E faatatau i le limalima o oloa, o le toatele o tagata e faaaogāina e te manao latou oloa e ave i nisi o lagona o le le malamalama ina ia maua le aafiaga o oloa e sili atu.


taimi Post: Iulai-18-2017