Ngadu TS-210 Usaha

Ngadu TS-210 Usaha
  • Model: TS-210
  • Warna: Hideung / Dark Blue

FITUR:

1.Lightweight jeung awét, teu nyaman ngarasakeun sarta merenah pikeun nyandak;
Gudang 2.Easy rupa dokumén, majalah jeung item nu sejen;
Lawon 3.Oxford + handap PU splicing, sturdy sarta ngagem-tahan, waterproof, Uap tahan jeung gampang pikeun ngabersihan;
Kapasitas 4.Large dua kantong di jero keur klasifikasi hadé.

Panjelasan Produk

spésifikasi

model TS-210
material Oxford lawon + PU
warna Hideung / Dark Blue
ukuran 38,5 * 32 * 1,5 cm (15,1 * 12,6 * 0,6 inci)
  • Lightweight jeung awét, teu nyaman ngarasakeun sarta merenah pikeun nyandak;
  • gudang gampang rupa dokumén, majalah jeung item nu sejen;
  • Oxford lawon + handap PU splicing, sturdy sarta ngagem-tahan, waterproof, Uap tahan jeung gampang pikeun ngabersihan;
  • kapasitas badag kalayan dua kantong di jero keur klasifikasi hadé;
  • kapasitas kuat bearing, stitching sturdy, teu gampang pikeun thread leupas.







  • Saméméhna:
  • Hareup: